Postanite član skupine

Izpolnite spodnji obrazec in se včlanite v skupino skupnostnega naročanja Skleda Posavje. Tako boste enkrat tedensko obveščeni na vaš e-poštni naslov o naši ponudbi, preizkušenih receptih, khrati pa vam bo to služilo kot opomnik, da ne pozabite na nas :)

Tako pridelovalce kot kupce bomo glede na razdaljo združili v 2 skupini, Sevnica in Kostanjevica na Krki. Izberite tisto skupino oziroma lokacijo, ki je vam bližja.

Člani Sklede so lahko le polnoletne osebe. S članstvom se ne obvezujete k nakupu, bomo pa seveda veseli, če boste postali tudi redni naročnik lokalnih pridelkov.

Tukaj se včlanite v sistem skupnostnega naročanja:

* indicates required
Katera skupina vam je bližja?

 

 

SPLOŠNI KODEKS SODELOVANJA V SKLEDA.ORG

Skupina skupnostno naročanje Posavje Skleda.org je povezovalec med pridelovalci in potrošniki, z namenom zagotavljanja koristi tako za pridelovalce kot kupce, kot tudi z namenom zagotavljanja večje samooskrbe, spodbujanja lokalne pridelave ter spodbujanja zdravega življenja.
Pridelovalci se s pristopom k skupini zavežejo, da bodo zagotavljali le lokalne pridelke in spoštovali etični kodeks pridelave, potrošniki pa se zavežejo da bodo ob dogovorjenih terminih prevzeli naročene pridelke.

•    DELOVANJE
Skleda.org organizira nov način nakupovanja ti. Skupnostno naročanje, ki jih združena pošlje vključenim kmetijam. Dostava in prevzem potekata na vnaprej dogovorjenih mestih, kjer pridelovalci naročene pridelke in izdelke dostavijo kupcem. Pridelovalci cene pridelkov postavijo sami. Za naročila pridelovalci izdajo ustrezen račun.

•    NAROČILA
Naročila se izvajajo izključno preko obrazca za naročanje na spletni strani. Naročila oz rezervacije se sklepa po telefonu, elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , najbolj praktično pa je preko spletne naročilnice na www.skleda.org. Ob morebitnih nejasnostih in ostalih primerih, vezanih na naročilo, vas bomo takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu in se potrudili najti ustrezno zadovoljivo rešitev v vašo korist.

•    NAROČANJE
Pri naročanju se naročila izvajajo direktno med pridelovalci in kupci, ki so naveden kot ponudniki. Upravljavci skupine Skleda.org le skrbimo, da pridelovalec in potrošnik preko spleta skleneta naročilo.

•    OBVESTILO
Skupina za skupnostno naročanje Posavje Skleda.org ni odgovorna za občasno nedelovanje strani in netočnost podatkov.

•    CENE, PLAČILO
Vse cene so v evrih in ne vsebujejo DDV pri tistih pridelovalcih, ki so DDV zavezanci.
Cene so določene s strani vključenih pridelovalcev. Cene veljajo od dneva objave naročilnice do naslednje naročilnice.
Plačilo je zaenkrat mogoče le gotovinsko. Račun izda ponudnik oz. pridelovalec kupcu, na mestu prevzema. Vsi vključeni ponudniki so registrirani za prodajo pridelkov.

•    DOSTAVA BLAGA TER DOBAVNI ROK
Dostava blaga se izvaja na vnaprej določenih mestih, kamor kmetje pripeljejo naročene izdelke.
Ob dostavi blaga prejmete tudi veljavni račun oz. potrdilo o plačilu, ki je izdano s strani dotične kmetije oz. ponudnika. Naročnik bo obveščen po elektronski pošti o roku dobave izdelkov, ki jih je naročil, če bi bil daljši kot je datum prevzema.

•    REKLAMACIJA
Blago se na zbirnem mestu kupuje po sistemu videno-kupljeno. Naročnik je dolžan pri prevzemu naročenega blaga preveriti njegovo vsebino. V primeru poškodb oz. neustreznosti naročenega blaga je naročnik to dolžan takoj javiti predstavnikom skupine Skleda.org na zbirnem mestu, telefonu 051 309 063 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Naročnik lahko zaradi neustreznosti v vsakem primeru blago zavrne oz. ga ne prevzame.

•    ŠKODA
Skleda.org ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, ki nastane zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe pridelkov oz. izdelkov kmetije, oz. pridelovalca.

•    TOČNOST INFORMACIJ
Skleda.org si prizadeva za točnost informacij. Zavezuje se, da hrani podatke o članih le za namene skupnostnega naročanja. Prevzema pa odgovornost, da odkrite napake takoj odpravi, seveda v dobro kupca.

•    ZAUPNOST PODATKOV
Skleda.org se zavezuje, da osebnih podatkov o članih ne bo posredovala tretji osebi in jih bo hranila v skladu s pravili varnovanja osebnih podatkov. Kmetje oz. pridelovalci dobijo samo podatek o posameznih količinah, ki jih morajo pripraviti za pakiranje in podatek o skupni naročeni količini za njihove pridelke. Podatki, ki jih posreduje naročnik, so strogo zaupni. Ob naročilu potrebujemo vaše ime, naslov elektronske pošte, telefon, domači naslov in podatke o načinu prevzema. To nam omogoča izpolnjevanje vaših naročil in sprotno obveščanje o obdelavi naročil. Vaše osebne podatke bomo uporabili predvsem za to, da vas obveščamo o poteku vašega naročila.